SELAMAT DATANG KE UHAVE2BUY SHOPPE

WELCOME to uhave2buy --- uhave2buy menjual pelbagai produk tempatan yang sesuai untuk keperluan anda.

IKLAN NUFFNANG SAYA

SHOUT BOX KENA BLOCK

Saturday, May 8, 2010

Waaaaaaaaaaaa...:(
ShoutBox kena block...
cam ne nak blogwalking nie....
kawan-kawan yang mana tau caranya nak boleh jadi ok balik...
Tolong la saya yer....

15 comments:

Lepat Pisang said...

Hm, cuba pakai yang ni pulak..http://www.cbox.ws/

uhave2buy said...

adoi..trafic...sikit giler.. :(

miss hav0c said...

kene block? ada eh kene block??

I n n z said...

kene block ?
cene tuh ?

uhave2buy said...

Kena Ban ngan ShoutMIx....
Post kat Smix sendiri boleh la...
tapi kalu g kat blogger lain...yg pakai Smix
dia kuar" report as spamming"
takleh masukkan URL blog uhave2buy

Maybe sebab terhantar repeat text masa Blogwalking..:)
Pengajaran...:)

KamiTheBlog said...

bile kene ni
?

yastro said...

Bro...saya guna 2...satu mmg kene block kat tmpt keje...satu lg x kene block..bolehlah jengah2 ke tempat saya!!

akmalhilmi said...

jln2 :)

uhave2buy said...

kami: kena ari khamis lagi...

yastro: okeh..TQ bro:)

mynameistoxic said...

kan byk lagi shout box len...gune yang len lak...

Zon Bebas staff said...

dah ok dah tu :)

uhave2buy said...

toxic: masalahnya..kena SMix kat Blog lain yg kena ban...huhuhu
Zon Bebas: ok kalu tak pakai URL blog nie..

rutikeben said...

try pendekkan url bro

dah tuh pkai url yg dah d pendekkan,lepas la kat tmpat yg d ban tuh..heheh

pendekkan kat cni..
http://www.cjb.net/

SIGN UP di Free URL Redirection

Aei said...

hehe...spamming ek...
itu ler...cr la cbox lain...banyak kan..macam2 jenis ade....

uhave2buy said...

ruti: erm,...tul tu..nanti try..TQ

Aei: woo..gelak nyer..hihihi..nasib badan.. :)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails